Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00 Sz: 9.00-12.00

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Központi telefonszám: 46/435-378

Miért a trapézlemez

A trapézlemezeket univerzálisan, széles skálán használják az építő iparban. Beváltan felhasználhatók tetőfedésre, homlokzatra, garázsoldalként, falburkolatoknál, kerítés elemként, válaszfalként vagy akár álmennyezetek helyett is. Kis és nagyméretű építményeknél egyaránt felhasználható a garázsoktól egészen az óriási csarnokokig.

 automatizált napellenző

Minőségi napellenző ponyva

Legutóbbi cikkünkben a napellenző ponyvákról írtunk. Megemlítettük, hogy a csúcstechnológiával készült textilanyag UV sugárzásvédelemmel van ellátva, vízálló, könnyen tisztítható és rendkívül gazdag színválasztékban kapható. Most nézzük hogyan is motorizálhatjuk és automatizálhatjuk ezt a hasznos és praktikus árnyékolót, a kényelmesebb működtetés érdekében.

Elég lassan, de végre eljutottunk oda, hogy elmúlik a tél és jöhetnek a napsütéssel teli hétvégék. Egyre több időt töltünk a szabadban családunkkal, barátainkkal és kiélvezzük a nyári időszak előnyeit. Ahogy az évek telnek, nem csak az időjárásunk válik egyre kiszámíthatatlanabbá, de a nap sugárzása is egyre erősebb. Jobban oda kell figyelnünk, mikor és mennyi időt töltünk a napon.

dekor fóliás beltéri ajtók

roletta a lakásunk dísze

Korábbi cikkeinkben már írtunk a beltéri ajtók 2 típusáról, a CPL és festett MDF ajtókról.

 

Azért is helyeztük erre a két típusra a hangsúlyt, mert vásárlóink körében ezek a legfelkapottabbak.

 

Emlékeztetőképpen, az MDF ajtók könnyített szerkezetű lapokból készülnek több méretben és

különböző mintázattal kaphatóak.

Az elmúlt hetekben a belső árnyékolók tulajdonságairól írtunk. Mai cikkünkben folytatva ezt a sorozatot, a rolettáról lesz szó. A roletta, ugyanúgy, mint a reluxa egy nagyon régóta használt megoldás az árnyékolástechnikában. Egy klasszikus eszköz, amit már az őseink is használtak a sátraknál, juráknál. Akkor még a célja a betekintés elleni védelem volt és egyszerűbb anyagokból készítették.

belső árnyékolók: reluxa

Voster Platinum beltéri ajtók új színekben.

Pár héttel ezelőtt írtunk már a lakberendezők egyik kedvenc árnyékolástechnikai kiegészítőjéről, a szalagfüggönyről. Folytatva a belső árnyékolókról szóló kis sorozatukat nézzük a másik kedvelt belső árnyékolónkat, a reluxát.

 

A reluxa az egyik legrégebben elterjedt belső árnyékoló. Ahogyan az évek telnek mindig képes valami újat nyújtani ...

Hamarosan megérkeznek bemutatótermeinkbe a Voster Platinum beltéri ajtó legújabb 2018-as modelljei.

A Voster beltéri ajtók nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlóink körében. Nem hiába, hiszen kiváló minőségük, egyedi megjelenésük és kedvező ár/érték arányuk miatt, az egyik legjobb választás lehet mindenki otthonába.

Dobja fel irodája hangulatát.

Alumínium redőnnyel a betörők ellen.

Lakberendezők egyik kedvenc árnyékolástechnikai kiegészítője a szalagfüggöny, amely nem csak praktikus megáldásai miatt kedvelt, de rendkívüli eleganciájának köszönhetően könnyedén látványos kiegészítőjévé is válik, irodánknak és otthonunknak.

Legfőképpen nagy üvegfelülettel rendelkező nyílászárók esetében alkalmazzuk. Képes a nagyobb tereket is lakályossá varázsolni.

Redőny vásárláskor az emberek nagy része csak arra gondol, hogy a nap és fény beszűrődését szabályozzák otthonukban, éppen ezért sokszor az olcsóbb és egyszerűbb megoldásokat keresik.

 

Az árnyékolásban a műanyag redőny is megfelelő segítséget nyújt.  Természetesen, miután kollégáink elmondják mire lehet jó egy  alumínium redőny...

Hogyan spórolhatunk a fűtésszámlán!

Miért a műanyag nyílászáró?

Ma már mindagyian tudjuk, hogy egy régi rosszul záródó, elvetemedett nyílászáró lecserélésével, spórolhatunk a fűtésszámláinkon. A nem megfelelő ablakok és ajtók miatt, akár 30% fűtési energia is eltávozhat.

 

Nyílászáróink korszerűsítése viszont, csak a kezdet!  Nézzük, mivel spórolhatunk még több energiát.

Miért döntenek legtöbben a műanyag nyílászáró mellett!

 

Egy régebbi cikkünkben leírtuk, hogy mire kell figyelni, ha műanyag nyílászárót vásárolunk, melyek azok a tulajdonságok amik meghatározzák a termék minőségét és árát. Most pedig nézzük meg, hogy az emberek nagy része miért dönt úgy, hogy a műanyag ablakok mellett teszi le a voksát.

FESTETT MDF BELTÉRI AJTÓK.

tetőlemezek szállítása, tárolása.

A fa mint alapanyag, természetes formájában nagyon érzékeny a hőmérséklet, azaz a páratartalom változásra, ezért sok bosszúságot okozhat tulajdonosának, hiszen még a jól kiszárított termékek is elvetemedhetnek bizonyos idő elteltével.


A MDF ajtók könnyített szerkezetű lapokból készülnek, több méretben és mintázattal.

Mire kell figyelnünk, ha trapézlemezt szállítunk? Hogyan tároljuk, abban az esetben, ha nem használjuk fel azonnal?

 

Ebben az írásban pár jótanácsal látjuk el azokat akik trapélemez vásárlása melett döntöttek, vagy a jövőben trapézlemezt szeretnének vásárolni és a szerelésről is ejtünk pár szót.

Tudjon meg többet a Cpl beltéri ajtókról.

MIRE FIGYELJÜNK A  NYÍLÁSZÁRÓKNÁL.

A CPL bejárati ajtók különböző mintázatokkal rendelhetők, mint például az amerikai dió, csoki bükk, Észak tölgy. A mintázatot nyomtatva egy erős faforgács lapra ragasztva kapja meg, melyet egy plusz fedőréteggel van ellátva.

A fedőrétegnek köszönhetően a CPL felület sokkal ellenállóbb a külső behatásoknak, kopásállóvá és kis mértékben karmentessé válik.

Eldöntöttük! Igen kicseréljük a nyílászáróinkat egy korszerű műanyag nyílászáróra, hiszen rengeteg érv szól mellette és hosszú távon megtérül az ára, hiszen a fűtésszámlánkon meglátszik, hogy hőszigeteltebb lett a lakásunk. Beszélhetnénk még a komfortérzésről, a kényelemről és az egyéb pozitív tényezőkről.

 

Hogyan álljunk neki?

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, tető és trapézlemezek gyártása, értékesítése és beépítése

menü

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, tető és trapézlemezek gyártása, értékesítése és beépítése