Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00 Sz: 9.00-12.00

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Központi telefonszám: 46/435-378

Miért a trapézlemez ?

A trapézlemezeket univerzálisan, széles skálán használják az építő iparban. Beváltan felhasználhatók tetőfedésre, homlokzatra, garázsoldalként, falburkolatoknál, kerítés elemként, válaszfalként vagy akár álmennyezetek helyett is. Kis és nagyméretű építményeknél egyaránt felhasználható a garázsoktól egészen az óriási csarnokokig.

 

A széles felhasználói körhöz igazodva több féle vastagságban érhető el a 0,5mm-től egészen az 1,25 mm-ig.

 

Mitől is ilyen kelendő?

 

Tartós, kiváló minőségű termék, amely magas teherbíró képességgel rendelkezik. Egyszerű, kifejező formájának, a lemeztípusok széles választékának és gazdag színválasztékának köszönhetően, látványos elemként egészíti ki építményünket.

 

Az egyszerű méretre vágás és szállítás a termék szinte korlátlan alkalmazását eredményezi. Könnyedén ellenáll az időjárás minden tényezőjének és ráadásul környezetkímélő. Fontos előnye még, a profilmagassága által meghatározott merevsége és ellenállása.

Rendkívül sok tényező áll a felhasználása mellett, mégis legtöbben költséghatékony anyagi vonzata miatt választják.

 

A csavarozásos építési móddal és a nagy táblás méretezésnek köszönhetően rendkívül gyors kivitelezést érhetünk el vele. Szinte az év bármely időszakában felhasználható, időjárástól független megvalósítás tesz lehetővé.

 

Trapézlemezeink között található melléképületek tetejéhez használható, vagy még masszívabb, akár teherhordóként is funkcionáló termék, mellyel magasabb oldalfalak is kialakíthatók. A közepes erősségű lemezeink pedig kiválóan alkalmazhatóak válaszfalként vagy kerítések helyett is.

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, tető és trapézlemezek gyártása, értékesítése és beépítése

menü

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, tető és trapézlemezek gyártása, értékesítése és beépítése