Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: érdeklődjön

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: érdeklődjön

 

Ismerkedés a GEALAN innovatív ablakprofil gyártóval.

Manapság egyre több műanyag ablakgyártóval találkozunk és egyre nehezebb a döntés, hogy melyikük termékeit válasszuk otthonunkba. A mai modern ablak és ajtórendszereknek nem csak optikailag kell jól kinézniük, de megbízhatóan is kell működniük.

Mi ezért döntöttünk a GEALAN ablak- és ajtórendszer-megoldásai mellett.

A korszerű ingatlanoknál elvárás, hogy egyre nagyobb ablakokkal legyenek ellátva, amelyek több fényt engednek a belső terekbe.  Ez az ablak- és ajtóprofil-gyártókat egyre nagyobb kihívások elé állította és újabbnál újabb fejlesztésre készteti őket. Természetesen azokat, akik a korral haladni szeretnének.

 

A GEALAN ennek érdekében keskeny műanyag-profilokat fejlesztett ki, amelyek nem csak több fényt engednek a szobákba, de stabilabbak és kiváló hőszigetelők. A vékony profilt nem kell alábecsülni, ugyanis  az energia szempontjából a profilok sokkal jobban hozzájárulnak az ablakok és ajtók szigeteléséhez, mint azt a méretarányuk alapján feltételezhetnénk.

 

A jövő ablakaiban a szép tervezés kéz a kézben jár a magas műszaki tartalmakkal. Stabilitás, tartósság és egyszerű ápolás, de a megbízható hő- és hangszigetelés ugyanolyan fontos, mint a profilok egyéni kialakításának lehetősége sokféle színnel és felülettel.

 

A modern műanyag-profilok a műszaki innovációk és építészeti követelmények évtizedes ismereteit összegzik. A GEALAN sok éve működik Magyarországon is és látja el a helyi piacot innovatív nyílászáró megoldásaival.

Végül válaszként a kérdésre, hogy mi miért döntöttünk és vagyunk elégedettek a GEALAN termékeivel az, hogy az ablakrendszereik legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fektet hangsúlyt. A kimunkált és a legkisebb részletekig kidolgozott profilgeometriák minden műszaki követelménynek megfelelnek, amit ma elvárhatunk egy minőségi gyártótól!

Összes bejegyzés

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny,  gyártása, értékesítése és beépítése.